top of page

Düzce Radyant Isıtma Sistemleri

Düzce Radyant Isıtma Sistemleri

DÜZCE RADYANT ISITMA SİSTEMLERİ

DÜZCE’de açık alan ısıtması olarak kullanılan seramik radyant ısıtıcılarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamayı hedeflemiş bulunmaktayız. DÜZCE ili önemli oranda Karadeniz iklimi etkilidir. Bazı durumlarda batıdan komşu olduğu Marmara iklimi etkileri de hissedilir. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Uzun Yıllar İçinde Gerçekleşen Ortalama Değerlerine (1960 - 2012) göre: Yıllık ortalama sıcaklık 13,2°Cdir. En soğuk ay Ocak (3.7°C), en sıcak ay Temmuzdur (22.6°C). Yağış miktarı 817,7 mmdir. Kış ve Sonbahar mevsimleri yağışın çok olduğu zamanlardır, en kurak mevsim Yazdır.Yağışın mevsimlere dağışı şu şekilde gerçekleşir: Kış %32, Sonbahar %26, İlkbahar %23, Yaz %19.

Yıllık ortalama nemlilik %77,5dir. Kar yağışlı gün sayısı 6, karın yerde kalma süresi 5 gündür. Don olayı 44 gün görülür.Sis olayı en fazla Kasım ayında (8 gün) olmak üzere, yılda 23 gün gerçekleşir. Bu iklim şartlarında kış aylarında ısıtma ihtiyacınız karşılanmış ve özel tasarım gaz valf sayesinde 7kw-12kw kulanım imkânı sunan DSR model seramik radyant ısıtıcı fiyatı cebinizin de dostu olacaktır.

farklı kapasite seçenekleri ile her alanda dekoratif bir görüntü kazanmanızı sağlayan seramik radyant ısıtıcılarımızı üstün özellikleriyle en uygun fiyata değerli DÜZCE müşterilerimize sunuyoruz.

Dünya çapında artan eğlence sektörü harcamaları içinde en geniş paya sahip olan kafe ve restoran sektörüdür. Konforu her zaman en üst seviyede tutmayı amaçlayan hizmet sektörünün lokomotifi olan kafe ve restoranlarda ısıtma kapsamlı ele alınması gereken en teme ihtiyaçlardandır. Kafe ısıtma ve restorant ısıtma sistemlerinde ısıtılacak alanın konumu ısı izolasyon durumu ele alınarak kafe ısıtma ve restoran ısıtmada en konforlu en homojen ve en tasarruflu sistemi kullanmak her işletme sahibinin birinci tercihidir. Bu kapsamda kafe ve restoranların kapalı alan ısıtmalarında sıcak hava üreteci açık alan ısıtmalarında ve yarı açık alan ısıtmalarında ise boru tipi radyant ve/veya seramik radyant ısıtıcılar tercih edilmektedir.

DÜZCE müşterimiz olarak sizin de önemli referanslarımız arasında yer almanızdan memnuniyet duyarız.

KULLANIM ALANLARI

  • DÜZCE Cafe Isıtma

  • DÜZCE Restorant Isıtma

  • DÜZCE İbadethane Isıtma

  • DÜZCE Fabrikalar Isıtma

  • DÜZCE Atölyeler Isıtma

  • DÜZCE Depo Isıtma

  • DÜZCE Antrepo Isıtma

  • DÜZCE Hangar Isıtma

  • DÜZCE Spor salonu Isıtma

  • DÜZCE Sera ısıtma

  • DÜZCE Mağza Isıtma

  • DÜZCE kapalı alan Isıtma

Düzce de kafe ve restoranların dışarıda kalan bölgelerini ısıtmak isteyen işletme sahipleri bize ulaşarak en yakın bayimizden ürünlerimizi temin edebilir. Tüm şehirlerde bayiliklerimiz bulunmaktadır. Aşağıdaki telefon numaramızı arayarak bayiliklerimizle irtibat kurabilir, açık alan ısıtma sistemleri için fiyat teklifi alabilirsiniz.

Telefon : +90 (850) 241 80 93

Destek talepleriniz ve diğer sorunlar için info@hilalenerji.com mail gönderebilirsiniz.

bottom of page